Alla inlägg under augusti 2008

Av Anna Ideryd - 4 augusti 2008 06:57


I helgen har det varit utställning i Kuopio. Det var bara Tati (Airescot Splendid Sunday) som var anmäld. Maggie, Zaffran o Nellie var med som "sällskap" då pappa var på väg hem med sin nya bil och inte viste när han skulle komma hem. Det är en bit att köra från Munka-Ljungby...


Vi (jag o mamma) åkte till Kuopio på torsdagen o när vi kom fram var det världens åskoväder. Blixtarna snurrade  runt, runt på himlen. Usch så otäckt det var. Tur att vi hade med oss en radio. Den spelades på högsta volym med Radio Nova, ganska så bra låtar faktiskt. Vi bet ihop o vågade oss ut när det lugnat sig lite grann så vi fick upp tältet vid ringen.

Dag 1: Fredag 1/8 fick Tati ck, bt-4

Dag 2: Lördag 2/8 fick Tati ck, oplacerad bt-klass

Dag 3: Söndag 3/8 fick Tati ck, bt-3 o CERT!

Tati fick fina kritiker alla dagar.


Det fanns även en försäljare på plats som hade lättefina vinthundshalsband. Nellie fick ett vitt med svartmönstrat band  o en tofs. Curry fick ett vitt med guldmönster o smal röd kant. Curry fick även ett tillhörande vitt koppel. Båda blev jättefina! Det fanns en till försäljare som sålde bäddar i minut o parti. Bäddarna var av märket Darling. Billiga o jättefina. Jag köpte två runda, mjuka bäddar för endast 20 Euro/st. Det blir knappt 190 kr. Normalt får man betala minst det dubbla.


/Anna


Ovido - Quiz & Flashcards