Direktlänk till inlägg 16 april 2009

Harstad nästa...

Av Anna Ideryd - 16 april 2009 19:55


Dagen har bestått av arbete och motion av Hadjak. Resten av tiden har jag packat... I helgen är det Internationell hunduställning i Harstad, Norge. Med oss har vi Tati o Nellie, domare är Göran Bodegård.


Imorgon, fredag, har Christian sin examenskonsert kl. 19.00 Helt otroligt hur fort åren har gått, känns som alldeles nyss som han började plugga till musiklärare. Direkt efter konserten tar jag flygtaxi till Kallax för att flyga till Kiruna där mamma och Yvonne möter upp o fortsätter färden till Harstad. Inte många timmars sömn mellan fredag o lördag - om några alls...


HADJAK var jätteduktig idag. Longerade med inspänningar och var fin i formen hela tiden, även framåtbjudningen har blivit jämnare.


De övriga hästarna har fått vila då tiden inte räckte längre.


Nu är det duschen nästa... Med hundarna och mig själv...


/Anna 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Ideryd - 23 november 2013 22:05

Jahapp... Då har Nellie ont i sin mage igen.  Lilla hjärtat <3 Tycker så synd om henne... Nu har det kommit och gått i ett par timmar. Hon har legat och sovit och tvärvaknat med magont och så har det hållit på.  Vill så att hon ska slippa ha ont i...

Av Anna Ideryd - 22 november 2013 15:24


Ferrari ...Så Klart! blev Kurirenmästare i år igen. Denna gång med Idas lillasyster Lotta.      Läs mer om Ferrari ...Så Klart! och systrarna Bergman i Svenska Dartmoorsällskapets årsbok. ...

Av Anna Ideryd - 27 september 2012 18:00

Skulle cykla till jobbet idag. Det gick bra i en dry kilometer sen fick jag punktering. All luft försvann på direkten! Tänkte att det är lugnt, jag har ju punkteringsskummet med. Visst, bara att det var för en större ventil... Bästa Christian kom me...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:53


Detta inlägg hade jag i den tidigare bloggen, publicerat 18 september. Har sagt det förr och säger det igen - jag har världens bästa Bore Först skoning igår och sedan en ridtur barbacka efter vägarna på härligt pigg ponny. På vägen hem mötte ...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:47

Ferrari ..Så Klart! och Ida Bergman   Deras säsong 2012 kan så länge sammanfattas med Distriktsmästare Dressyr 2012 (Norrbotten), Norrlandsmästare dressyr 2012 samt klassvinster i hoppning.         Till historien hör att utan Marie med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se