Direktlänk till inlägg 27 april 2009

Harstad o domarutbildning

Av Anna Ideryd - 27 april 2009 21:50


Börjar väl i datumordning...


Fredag 18/4

Christians examenskonsert i Piteå. Den var fantastiskt vacker! Mycket bra gjort älskling!


Efter konserten o mingel tog jag flygtaxi till Kallax för att ta flyget till Kiruna där mamma o Yvonne K väntade inför färd vidare mot Harstad. Framme på hotellet (F2 by Nordic, rekommenderas varmt!) kl. 4 med en väckare som ringde 6.20 - tungt!


Harstad internationell utställning med Tati o Nellie. Domare Göran Bodegård, Sverige.


Nellie - 1:1 ck BT-3

Tati 1:2 ck BT-R

Cert gick till Emprezy Endearing Lady - GRATTIS Trine!


På söndagen var det snöstorm så de stängde E10 över fjället. I Harstad blåste det 20 m/sek o haglade. Tur att det var en inomhusutställning ;-) Men, knäpp som man är hade jag antagligen ställt ut även om det varit ute... I och med att de stängt E10 fick vi ta en extra omväg förbi Tromsö = 30 mil längre. Vi körde i ca 10 mil i utkanten av snöovädret och när vi var utanför det kunde vi i alla fall inte köra särskilt fort då stötdämparna på bilen gett upp. Så vägen hem kändes låååååång...Men vi kom hem till slut. Kan lungt säga att måndagen på jobbet var tung.


I helgen har jag varit i Norrköping på domarutbildning i Junior Handling. En mycket välordnad kurs (ordnad av SHU) som dessvärre hade väldigt lite praktisk träning utan var mest teoretisk. Det som var riktigt roligt var att vi fick vara med o påverka inför revideringen av reglerna.


Slutprovet bestod i en skrivning med beskrivning om att arrangera en tävling i JH, samt att praktiskt bedöma fem ekipage med skriftlig o muntlig kritik.


Nu får vi vänta o se om vi blivit godkända!


/Anna
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Ideryd - 23 november 2013 22:05

Jahapp... Då har Nellie ont i sin mage igen.  Lilla hjärtat <3 Tycker så synd om henne... Nu har det kommit och gått i ett par timmar. Hon har legat och sovit och tvärvaknat med magont och så har det hållit på.  Vill så att hon ska slippa ha ont i...

Av Anna Ideryd - 22 november 2013 15:24


Ferrari ...Så Klart! blev Kurirenmästare i år igen. Denna gång med Idas lillasyster Lotta.      Läs mer om Ferrari ...Så Klart! och systrarna Bergman i Svenska Dartmoorsällskapets årsbok. ...

Av Anna Ideryd - 27 september 2012 18:00

Skulle cykla till jobbet idag. Det gick bra i en dry kilometer sen fick jag punktering. All luft försvann på direkten! Tänkte att det är lugnt, jag har ju punkteringsskummet med. Visst, bara att det var för en större ventil... Bästa Christian kom me...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:53


Detta inlägg hade jag i den tidigare bloggen, publicerat 18 september. Har sagt det förr och säger det igen - jag har världens bästa Bore Först skoning igår och sedan en ridtur barbacka efter vägarna på härligt pigg ponny. På vägen hem mötte ...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:47

Ferrari ..Så Klart! och Ida Bergman   Deras säsong 2012 kan så länge sammanfattas med Distriktsmästare Dressyr 2012 (Norrbotten), Norrlandsmästare dressyr 2012 samt klassvinster i hoppning.         Till historien hör att utan Marie med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se