Direktlänk till inlägg 15 januari 2010

Rågers premiärtur

Av Anna Ideryd - 15 januari 2010 21:57

Idag har RÅGER kommit med som handhäst för första gången med mig och BORE ut i skogen och efter byvägen. Massor med nya intryck! Virkesupplägg, soptunnor, brevlådor och längst in i byn dök det helt plötslig upp en timmerbil! Red av vägen då det är för trångt att stå med en häst och lastbil i bredd (precis att lastbilen ryms) och Råger som var i sällskap med farbror Bore tog det hela med ro. Varför skulle han stissa upp sig när Bore tog det lungt? På vägen hem red jag genom skogen där det var lite mer snö så Råger fick koncentrera sig på var han satte hovarna i stället för att busa hela tiden. Råger testade att gå i strjek ett par gånger i början, men Bore som har varit med förr och dessutom är mycket körd skrittade på i samma takt fast "bihanget" stretade och drog i sadelgjorden.


  


HADJAK har varit ut på en skrittur i skogen. Lugn och fin. Hadjak känns fortfarande lite "off" sen hostan så jag tar det lugnt med honom. Skrittjobb är dessutom nyttigt för Hadjak.


MYRAN har jag longerat (igen...). Nu är hon snart så tam så det blir att börja rida

:-) FIN!


Idag var det grått, grått, grått ute...


  
/Anna

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Ideryd - 23 november 2013 22:05

Jahapp... Då har Nellie ont i sin mage igen.  Lilla hjärtat <3 Tycker så synd om henne... Nu har det kommit och gått i ett par timmar. Hon har legat och sovit och tvärvaknat med magont och så har det hållit på.  Vill så att hon ska slippa ha ont i...

Av Anna Ideryd - 22 november 2013 15:24


Ferrari ...Så Klart! blev Kurirenmästare i år igen. Denna gång med Idas lillasyster Lotta.      Läs mer om Ferrari ...Så Klart! och systrarna Bergman i Svenska Dartmoorsällskapets årsbok. ...

Av Anna Ideryd - 27 september 2012 18:00

Skulle cykla till jobbet idag. Det gick bra i en dry kilometer sen fick jag punktering. All luft försvann på direkten! Tänkte att det är lugnt, jag har ju punkteringsskummet med. Visst, bara att det var för en större ventil... Bästa Christian kom me...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:53


Detta inlägg hade jag i den tidigare bloggen, publicerat 18 september. Har sagt det förr och säger det igen - jag har världens bästa Bore Först skoning igår och sedan en ridtur barbacka efter vägarna på härligt pigg ponny. På vägen hem mötte ...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:47

Ferrari ..Så Klart! och Ida Bergman   Deras säsong 2012 kan så länge sammanfattas med Distriktsmästare Dressyr 2012 (Norrbotten), Norrlandsmästare dressyr 2012 samt klassvinster i hoppning.         Till historien hör att utan Marie med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se