Direktlänk till inlägg 4 februari 2010

HANDLERKURS med GERARD O'SHEA i Luleå 27-28 mars 2010

Av Anna Ideryd - 4 februari 2010 21:40

 

HANDLERKURS med GERARD O'SHEA i Luleå 27-28 mars 2010


GRUNDKURS för dig som inte gått grundkurs för Gerard tidigare och för dig som inte tränat tillräckligt flitigt – eller du som gärna vill gå en grundkurs för denne inspirerande och duktige proffshandler.

FORTSÄTTNING för dig som gått grundkursen och har tränat så att du och din hund känner er mogna för att bli ännu duktigare i utställningsringen.


Mer om Gerard på http://www.gerardoshea.com


Alla raser lika välkomna!

Plats: Stallbackens ridskola, Skäret strax söder om Luleå
Kursavgift: 1 200.- per ekipage

OBS! Begränsat antal platser

Förfrågan och anmälningar via mail:

kurs@ideryd.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Ideryd - 23 november 2013 22:05

Jahapp... Då har Nellie ont i sin mage igen.  Lilla hjärtat <3 Tycker så synd om henne... Nu har det kommit och gått i ett par timmar. Hon har legat och sovit och tvärvaknat med magont och så har det hållit på.  Vill så att hon ska slippa ha ont i...

Av Anna Ideryd - 22 november 2013 15:24


Ferrari ...Så Klart! blev Kurirenmästare i år igen. Denna gång med Idas lillasyster Lotta.      Läs mer om Ferrari ...Så Klart! och systrarna Bergman i Svenska Dartmoorsällskapets årsbok. ...

Av Anna Ideryd - 27 september 2012 18:00

Skulle cykla till jobbet idag. Det gick bra i en dry kilometer sen fick jag punktering. All luft försvann på direkten! Tänkte att det är lugnt, jag har ju punkteringsskummet med. Visst, bara att det var för en större ventil... Bästa Christian kom me...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:53


Detta inlägg hade jag i den tidigare bloggen, publicerat 18 september. Har sagt det förr och säger det igen - jag har världens bästa Bore Först skoning igår och sedan en ridtur barbacka efter vägarna på härligt pigg ponny. På vägen hem mötte ...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:47

Ferrari ..Så Klart! och Ida Bergman   Deras säsong 2012 kan så länge sammanfattas med Distriktsmästare Dressyr 2012 (Norrbotten), Norrlandsmästare dressyr 2012 samt klassvinster i hoppning.         Till historien hör att utan Marie med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se