Direktlänk till inlägg 13 maj 2010

Axxas Hadjak - en stjärna :-)

Av Anna Ideryd - 13 maj 2010 09:07


9 maj var Hadjak på årsdebuten på dressyrbanan och med den äran. I fjol hanns det bara med två tävlingar och på dessa var han lite pirrig. Massor med nya intryck. På denna tävling som var i Bergnäset var han mycket mer avslappnad. Uppvärmningsklassen, en LC:1, fick han 58% trots att han var spänd på den nya miljön. Inför andra klassen, LB:1, var han supertaggad på framridningen vilket var superskoj! Otroligt ridbar med fint sug framåt. Väl inne på banan var han lika fin som på framridningen, avslappnad och framåt med fiiin form :-) Vi slutade på 61,5%, knappt 1% efter segraren :-) Då jag är senior går Hadjak utom tävlan.


Cajsa Ahlbäck var med som sälskap och fotograf, bilder kommer.


Tävlingsplanering

15 maj - Piteå LC:1+LB:1

23 maj - Kåge LB:1+LA:1

30 maj - Älvsbyn LB:1+LA:1


/Anna

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Ideryd - 23 november 2013 22:05

Jahapp... Då har Nellie ont i sin mage igen.  Lilla hjärtat <3 Tycker så synd om henne... Nu har det kommit och gått i ett par timmar. Hon har legat och sovit och tvärvaknat med magont och så har det hållit på.  Vill så att hon ska slippa ha ont i...

Av Anna Ideryd - 22 november 2013 15:24


Ferrari ...Så Klart! blev Kurirenmästare i år igen. Denna gång med Idas lillasyster Lotta.      Läs mer om Ferrari ...Så Klart! och systrarna Bergman i Svenska Dartmoorsällskapets årsbok. ...

Av Anna Ideryd - 27 september 2012 18:00

Skulle cykla till jobbet idag. Det gick bra i en dry kilometer sen fick jag punktering. All luft försvann på direkten! Tänkte att det är lugnt, jag har ju punkteringsskummet med. Visst, bara att det var för en större ventil... Bästa Christian kom me...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:53


Detta inlägg hade jag i den tidigare bloggen, publicerat 18 september. Har sagt det förr och säger det igen - jag har världens bästa Bore Först skoning igår och sedan en ridtur barbacka efter vägarna på härligt pigg ponny. På vägen hem mötte ...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:47

Ferrari ..Så Klart! och Ida Bergman   Deras säsong 2012 kan så länge sammanfattas med Distriktsmästare Dressyr 2012 (Norrbotten), Norrlandsmästare dressyr 2012 samt klassvinster i hoppning.         Till historien hör att utan Marie med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se