Direktlänk till inlägg 31 maj 2010

Bilder på Hadjak i Älvsbyn

Av Anna Ideryd - 31 maj 2010 16:39


30 maj startade Hadjak på dressyr i Älvsbyn. LB:1 med 62%, var seeeeeg... I LA:1 var han jättefin och belönades med 57,5%. Ett resultat att vara nöjd med men jag siktar mot 6-års championatet med Hadjak så minst 60% hade suttit fint ;-)


    


Efter tävlingen svängde vi förbi Marie Bergman som ska hopptävla Hadjak åt mig då han annars missar Piteåtävlingen när jag är i England och tittar på Tansy och släkt till henne och Råger. Hadjak och Marie hittade varandra direkt och hoppade en kortare bana på ca 80-85 cm. Ville inte köra för hårt då han redan gått två pass under dagen.


/Anna

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Ideryd - 23 november 2013 22:05

Jahapp... Då har Nellie ont i sin mage igen.  Lilla hjärtat <3 Tycker så synd om henne... Nu har det kommit och gått i ett par timmar. Hon har legat och sovit och tvärvaknat med magont och så har det hållit på.  Vill så att hon ska slippa ha ont i...

Av Anna Ideryd - 22 november 2013 15:24


Ferrari ...Så Klart! blev Kurirenmästare i år igen. Denna gång med Idas lillasyster Lotta.      Läs mer om Ferrari ...Så Klart! och systrarna Bergman i Svenska Dartmoorsällskapets årsbok. ...

Av Anna Ideryd - 27 september 2012 18:00

Skulle cykla till jobbet idag. Det gick bra i en dry kilometer sen fick jag punktering. All luft försvann på direkten! Tänkte att det är lugnt, jag har ju punkteringsskummet med. Visst, bara att det var för en större ventil... Bästa Christian kom me...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:53


Detta inlägg hade jag i den tidigare bloggen, publicerat 18 september. Har sagt det förr och säger det igen - jag har världens bästa Bore Först skoning igår och sedan en ridtur barbacka efter vägarna på härligt pigg ponny. På vägen hem mötte ...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:47

Ferrari ..Så Klart! och Ida Bergman   Deras säsong 2012 kan så länge sammanfattas med Distriktsmästare Dressyr 2012 (Norrbotten), Norrlandsmästare dressyr 2012 samt klassvinster i hoppning.         Till historien hör att utan Marie med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se