Direktlänk till inlägg 26 september 2012

Fullt ös medvetslös ;-)

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:36

Dags att ta tag i bloggandet igen. Har testat en annan blogg men hamnade tillbaka här igen. För hoppningsvis ska den här bloggen vara lätt att använda via mobil så det kan bli fler bilder :-)


Nyheter sedan senast - jag har för två år sedan flyttat ner till Linköping tillsammans med Christian. Vi bor inne i stan nära ån med fina promenadstråk. Hästarna har jag uppstallade på det mest underbara stället 1,5 mil utanför stan.


Tansy, mitt importerade dartmoorsto, fick 2011 ett sto e. Springwater Happy Day. I år fick hon en hingst e. Bore.

Nu ska karriären som rid- och körponny tas vid. Förhoppningsvis ska hon bli en suverän liten barnponny. Alla förustättningar finns då hon är gudasnäll att hantera. 1-åringen, Maya, är till salu.


Råger tömkörs och går med som handhäst när jag kör Bore.


Bore rids och körs. Dels så rider Annie och Ebba lektion men han rids även av mig. På sistone har det blivit att jag lört honom mycket då jag införskaffat en rockard som är mycket behaglig att köra med. Enkel, men härlig.


Myran rider jag, som vanligt, mest dressyr på samt varvar med markarbete.


Shettisarna, Mickan och Müsli, är utlånade till Hästskolan i Siknäs där de har det toppen! Jag är så glad att Annelie och Maria tar hand om mina fina shettisar :-)


När jag inte håller på med hästarna jobber jag heltid som administrativ assistent på ett företag samt pluggar på distans till studie- och yrkesvägledare.


Det var nog allt för nu ;-)


/Anna

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Ideryd - 23 november 2013 22:05

Jahapp... Då har Nellie ont i sin mage igen.  Lilla hjärtat <3 Tycker så synd om henne... Nu har det kommit och gått i ett par timmar. Hon har legat och sovit och tvärvaknat med magont och så har det hållit på.  Vill så att hon ska slippa ha ont i...

Av Anna Ideryd - 22 november 2013 15:24


Ferrari ...Så Klart! blev Kurirenmästare i år igen. Denna gång med Idas lillasyster Lotta.      Läs mer om Ferrari ...Så Klart! och systrarna Bergman i Svenska Dartmoorsällskapets årsbok. ...

Av Anna Ideryd - 27 september 2012 18:00

Skulle cykla till jobbet idag. Det gick bra i en dry kilometer sen fick jag punktering. All luft försvann på direkten! Tänkte att det är lugnt, jag har ju punkteringsskummet med. Visst, bara att det var för en större ventil... Bästa Christian kom me...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:53


Detta inlägg hade jag i den tidigare bloggen, publicerat 18 september. Har sagt det förr och säger det igen - jag har världens bästa Bore Först skoning igår och sedan en ridtur barbacka efter vägarna på härligt pigg ponny. På vägen hem mötte ...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:47

Ferrari ..Så Klart! och Ida Bergman   Deras säsong 2012 kan så länge sammanfattas med Distriktsmästare Dressyr 2012 (Norrbotten), Norrlandsmästare dressyr 2012 samt klassvinster i hoppning.         Till historien hör att utan Marie med ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se