Direktlänk till inlägg 26 september 2012

Stolt uppfödare :-)

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:47

Ferrari ..Så Klart! och Ida Bergman


Deras säsong 2012 kan så länge sammanfattas med Distriktsmästare Dressyr 2012 (Norrbotten), Norrlandsmästare dressyr 2012 samt klassvinster i hoppning.


   


Till historien hör att utan Marie med familj inställning att ge Ferrari alla chanser som finns så kanske denna ponny inte levat längre. Ferrari var långtidsskadad med hälta som följd av ett bäcken som blivit snett. Mest troligt hade han gått omkull ordentligt i hagen. Utredningar, vila och röntgen utan direkt framgång. Till slut tittade en equiterapeut på Ferrari och kunde konstatera att han var ordentligt sned med en låsning som följd.

Med bäckenet rakt och förståndiga hästmänniskor runtomkring som stärkte honom fick han en andra chans där han verkligen bevisat att han var värd att vänta på! Jag är innerligt glad att Ferrari hamnat hos familjen Bergman.

Nu är det dags för Idas lillasyster Lotta att ta över Ferrari då Ida går över till större ponny.


/Anna

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Ideryd - 23 november 2013 22:05

Jahapp... Då har Nellie ont i sin mage igen.  Lilla hjärtat <3 Tycker så synd om henne... Nu har det kommit och gått i ett par timmar. Hon har legat och sovit och tvärvaknat med magont och så har det hållit på.  Vill så att hon ska slippa ha ont i...

Av Anna Ideryd - 22 november 2013 15:24


Ferrari ...Så Klart! blev Kurirenmästare i år igen. Denna gång med Idas lillasyster Lotta.      Läs mer om Ferrari ...Så Klart! och systrarna Bergman i Svenska Dartmoorsällskapets årsbok. ...

Av Anna Ideryd - 27 september 2012 18:00

Skulle cykla till jobbet idag. Det gick bra i en dry kilometer sen fick jag punktering. All luft försvann på direkten! Tänkte att det är lugnt, jag har ju punkteringsskummet med. Visst, bara att det var för en större ventil... Bästa Christian kom me...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:53


Detta inlägg hade jag i den tidigare bloggen, publicerat 18 september. Har sagt det förr och säger det igen - jag har världens bästa Bore Först skoning igår och sedan en ridtur barbacka efter vägarna på härligt pigg ponny. På vägen hem mötte ...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:36

Dags att ta tag i bloggandet igen. Har testat en annan blogg men hamnade tillbaka här igen. För hoppningsvis ska den här bloggen vara lätt att använda via mobil så det kan bli fler bilder :-)   Nyheter sedan senast - jag har för två år sedan flyt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se