Direktlänk till inlägg 26 september 2012

Världens bästa Bore

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:53

Detta inlägg hade jag i den tidigare bloggen, publicerat 18 september.


Har sagt det förr och säger det igen - jag har världens bästa Bore smiley

Först skoning igår och sedan en ridtur barbacka efter vägarna på härligt pigg ponny. På vägen hem mötte vi en jättetraktor med såmaskin som fyllde upp hela vägen och världens coolaste Bore stod helt stilla i diket och väntade på att få gå igen. Kunde inte gå av vägen då det var ett staket vid kanten. Tror nog att Per som körde traktorn var mer nervös smiley


 


Har fortsatt med inkörningen av Tansy då hela hon bara trånat länge efter pyssel och sysselsättning. Hon verkar vara färdig med mammaledigheten nu. Tidigare har hon varit så trött och vara velat vara ifred. Hon har hela tiden varit sitt underbara mysiga jag men varit nöjd med att gå i hagen. Premiärturen med Matsi (e. Bore) vid sidan gick rätt så bra. Tansy pigg och framåt med spetsade öron och en pigg fölunge vid sidan. Matsi upptäckte dock efter ett tag att det fanns en rolig töm att bita tag i vilket inte Tansy uppskattade särskilt mycket. Ena gången hamnade vi raskt på en gräsmatta. Ooops! Efter konsultation med Maria L så har jag fått lite knep att testa för att Matsi inte ska komma åt tömmen.


/Anna

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna Ideryd - 23 november 2013 22:05

Jahapp... Då har Nellie ont i sin mage igen.  Lilla hjärtat <3 Tycker så synd om henne... Nu har det kommit och gått i ett par timmar. Hon har legat och sovit och tvärvaknat med magont och så har det hållit på.  Vill så att hon ska slippa ha ont i...

Av Anna Ideryd - 22 november 2013 15:24


Ferrari ...Så Klart! blev Kurirenmästare i år igen. Denna gång med Idas lillasyster Lotta.      Läs mer om Ferrari ...Så Klart! och systrarna Bergman i Svenska Dartmoorsällskapets årsbok. ...

Av Anna Ideryd - 27 september 2012 18:00

Skulle cykla till jobbet idag. Det gick bra i en dry kilometer sen fick jag punktering. All luft försvann på direkten! Tänkte att det är lugnt, jag har ju punkteringsskummet med. Visst, bara att det var för en större ventil... Bästa Christian kom me...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:47

Ferrari ..Så Klart! och Ida Bergman   Deras säsong 2012 kan så länge sammanfattas med Distriktsmästare Dressyr 2012 (Norrbotten), Norrlandsmästare dressyr 2012 samt klassvinster i hoppning.         Till historien hör att utan Marie med ...

Av Anna Ideryd - 26 september 2012 20:36

Dags att ta tag i bloggandet igen. Har testat en annan blogg men hamnade tillbaka här igen. För hoppningsvis ska den här bloggen vara lätt att använda via mobil så det kan bli fler bilder :-)   Nyheter sedan senast - jag har för två år sedan flyt...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se