Senaste inläggen

Av Anna Ideryd - 28 juli 2009 11:10


När Agneta fyllde 50 år fick hon en biljett till Western Farms summerparty i present av ett gäng "stalltjejer". Vi som åkte var jag, Agneta (självklart!), Malin, Anna-Maria, Ida, Monica, Anna-Lena o killmagneten Maria. 


Eva Eastwood


The Boppers
/Anna

ANNONS
Av Anna Ideryd - 26 juli 2009 16:09


Det drar ihop sig mer o mer inför både hopptävling 31/7-2/8 på ridklubben o dartmoorriks 9/8.


BORE: Trimmas för fullt i både ridningen o körningen. Igår barbacka o RIKTIGT fin, men efteråt fanns det ett litet sår i mungipan. Testat med lösa bettringar då jag använt bettet med fasta på Hadjak. Men tydligen är det bara att köpa ett till bett...


HADJAK: Hoppat lite mer o trimmat i dressyren. Kommer nog bli en riktigt fin tävlingskompis. Har löst kvalkort inför Ungponnychampionatet men det blir på håret om det går att kvala. Enda tävlingen jag kan åka på blir i Gällivare... Hoppas de har flera LB!


MYRAN har semester

Idag har jag fyndat sulkyfästen till transporten. Blir mkt praktiskt att kunna hänga upp rockarden baktill i stället för i transporten.


Allt hö är också inne för i år. Ladan full o 24 höbollar på ängarna.


Hopptävlingen ska bli såå rolig! Men det gåller att alla som sagt att de kommer o hjälper till på diverse poster verkligen gör det. 140 ponnystarter o 120 i hästklasserna (som det ser ut nu). Dessutom åkte jag på att jobba natt så det blir fullt upp den helgen!


Färden mot dartmoorriks börjar torsdag 6/8 efter jobbet. Har fått tag i en boxplats i Umeå på vägen ner så Bore får vila upp sig. Beräknar att vara framme i Lindesberg på fredag kväll. Lördag är det Nat hundutställning i Askersund. Nellie är anmäld, domare Åke Cronander.


/Anna

ANNONS
Av Anna Ideryd - 13 juli 2009 10:12


Idag är Flippan (Belle Fleure) betäckt med Bore. Hon har varit här tidigare i sommar men då tog det sig inte. Hon ultraljudades på förra brunsten o då visade sig att hon inte var öppen i livmoderhalsen som hon skulle. Nu är hon sprutad igång i onsdags o som sagt betäckt idag.


/Anna

Av Anna Ideryd - 12 juli 2009 20:46


HADJAK: Hoppade en liten bana på ca 50 cm. Bjuder fint på hindrena och rättar sig efter ett nedslag. Travade o galopperade i form.


BORE: Hoppade även med Bore. Tränade på att få jämn fin bjudning o bakbensaktivitet mellan hindrena. Hoppade fint, inte en enda rivning :-)


Igår var vi på Western Farm för att fira Agneta som fyllt år tidigare i sommar. Buffé, The Boppers, Refreshments o trevligt sällskap - kan det bli bättre?


/Anna

Av Anna Ideryd - 2 juli 2009 21:19


Idag har lägertjejerna på jobbet haft löshoppning. Hadjak fick vara med för att öva. Han hoppade ca 80 cm.

Hadjak o Sofia


Hadjak o Marika


/Anna


Av Anna Ideryd - 11 juni 2009 22:11

Eller åtminsone betessläpp... Med myggor i MILJONER!
Och en liten Nellie i soffan...


/Anna
Av Anna Ideryd - 7 juni 2009 22:58


Klubbtävling Överkalix Ridklubb


Text kommer senare...

---

Axxas Hadjak


 ---

 Mizzouri

En bild säger mer än tusen ord...


/AnnaAv Anna Ideryd - 23 maj 2009 23:24


Idag har vi fortsatt att röja hagarna från vinterns nederbörd. Om den har inte kommi från himlen, utan från den bakre delen av hästarna...


HADJAK: Låter tjatig men idag gick det ännu lite bättre, mer o mer påverkbar. 


MYRAN o BORE: Vilat då min ork var slut efter allt krattande


/Anna

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se